Tuesday, August 14, 2012

Abattoir Prices Namibia: 13 August 2012


Courtesy Namibia Agriculture Union
NAMIBIAN WEEKLY MEAT PRICES
1. Abattoir Price: WEEK 13.08.2012

Beef Small Stock
 Meatco BeefFarmers  Meat Market BeefNAMCO* SheepFarmers Meat Market Mariental Sheep*Natural Namibian Meat Producers SheepBrukarros Meat Processors Sheep
A025.74 26.10 29.00 29.00 31.00 29.00 
A125.74 26.10 41.00 41.00 41.00 39.50 
A225.74 26.10 43.00 43.00 43.00 42.50 
A325.74 26.10 43.00 43.00 43.00 42.50 
A425.74 26.10 34.00 34.00 36.00 33.50 
A52574 26.10 31.00 31.00 31.00 30.00 
A625.74 26.10 31.00 31.00 31.00 30.00 
AB024.34 24.80 25.00 25.00 26.00 25.00 
AB124.34 24.80 32.00 32.00 33.00 31.00 
AB224.34 24.80 33.00 33.00 34.00 32.00 
AB324.34 24.80 33.00 33.00 34.00 32.00 
AB424.34 24.80 27.00 27.00 29.00 26.00 
AB524.34 24.80 24.50 25.00 26.00 26.00 
AB624.34 24.80 24.50 25.00 26.00 26.00 
B022.82 23.30 24.00 24.00 24.00 24.00 
B122.82 23.30 29.00 31.00 31.00 29.00 
B222.82 23.30 30.00 32.00 32.00 31.00 
B322.82 23.30 30.00 32.00 32.00 31.00 
B422.82 23.30 25.00 26.00 28.00 26.00 
B522.82 23.30 22.00 24.00 26.00 23.00 
B622.82 23.30 22.00 24.00 26.00 23.00 
C021.42 21.80 21.00 21.00 22.00 19.00 
C121.42 21.80 30.00 30.00 29.00 25.00 
C221.42 21.80 30.00 30.00 31.00 30.00 
C321.42 21.80 30.00 30.00 31.00 30.00 
C421.42 21.80 24.00 30.00 29.00 25.00 
C521.42 21.80 22.00 21.00 23.00 20.00 
C621.42 21.80 22.00 21.00 23.00 20.00 
  • MEATCO:  Including Premiums  (200kg-219 kg carcasses)
 Market NAMCOFMMM NNMP BMP 
 WW/PP-  -39.50, 42.50 
 WW/PP Grades -A1, A2-3 
 EU/Norway -39.50, 42.50 
 EU/Norway Grades -A1, A2 
 Contract - -
 Contract Grades - - -
  • Please contact abattoirs for Specifications
  • Price include contract premium
  • Direct Marketing commisiion not included 
  • Transport subsidy included 

2.  Agra Auction Prices: 10.08.2012
Weaners16.10 
Heifers15.73 
Stores12.54 
Oxen12.07 
Slaughter12.64 
Cows (Dry)9.43 
Dorper Lamb18.00 
Slaughter Sheep13.00 
Fattail Lamb17.00 
Small Goat500 
Medium Goat700 
Large Goat900 

No comments:

Post a Comment